کافه‌ کارآفرینی چیست؟

آگاهی از تجارب افرادی که قبلا مسیر موفقیت را پیموده‌اند، باعث دستیابی به دانش ارزنده‌تری خواهد شد و نقاط ضعف افراد را کاهش می‌دهد. اما می‌بایست واسطه‌هایی در این میان باشد که این انتقال تجربه را انجام دهد. کافه کارآفرینی رویدادی است که چنین ویژگی را دارد، ماموریت کافه کارآفرینی این است که تجربیات یک کارآفرین را به مخاطبانی که دوست دارند کارآفرینی را به عنوان یک مسیر انتخاب کنند انتقال دهد. .

ما در نیوایونیور( اولین برگزارکننده کافه‌کارآفرینی در سطح استان البرز )‌‌ به دنبال آنیم فضایی نوآورانه و مبتنی بر روابط سازنده فی‌مابین فعالان و بازیگران اکوسیستم استارتاپی و کارآفرینی کشور ایجاد کنیم به گونه‌ای که زمینه‌ساز پیشرفت و توسعه استارپ‌ها و رشد علاقه‌مندان به راه‌اندازی استارتاپ گردد.

ما در کافه کارآفرینی نیوایونیور چه می‌کنیم؟

ما در نیوایونیور ( اولین برگزارکننده کافه‌کارآفرینی در سطح استان البرز )‌‌ به دنبال آنیم فضایی نوآورانه و مبتنی بر روابط سازنده فی‌مابین فعالان و بازیگران اکوسیستم استارتاپی و کارآفرینی کشور ایجاد کنیم به گونه‌ای که زمینه‌ساز پیشرفت و توسعه استارپ‌ها و رشد علاقه‌مندان به راه‌اندازی استارتاپ گردد.

کافه کارآفرینی
کافه‌کارآفرینی
کافه کارآفرینی

رویدادهای کارآفرینی هم ازجنبه آموزشی و هم از جنبه شبکه سازی برای استارتاپ ها و کارآفرینان و البته سرمایه‌گذاران از اهمیت بالایی برخودار است. کافه نیوایونیور با برگزاری رویدادهای مختلف سعی می کند نیازهای مخاطبان خود را به بهترین شکل ممکن رفع نماید و نیوایونیور را به محلی برای رفع نیازهای هر علاقه‌مند به راه‌اندازی کسب و کار تبدیل کند.

اهداف کافه:

  • ایجاد فضای ارتباطی مناسب بین صاحبان ایده، سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و…
  • ایجاد فضای مناسب جهت ارتباط مراکز مشاوره و شتابدهنده‌ها با صاحبان ایده، سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و…
  • ایجاد فضایی که در آن امکان شکل‌گیری شبــکه‌های سیال بین افکار مختلف برای خلق نوآوری وجود داشته باشد.
  • ایجاد فضایی که در آن امکان شکل‌گیری شبــکه‌های سیال بین افکار مختلف برای خلق نوآوری وجود داشته باشد.

قوانین کافه:

  •  مهمترین چالش تیم‌های کافه کارآفرینی، توسعه کارآفرینی با ایده‌های نوآورانه و بهبود فضای کسب‌وکارها با کمک راه‌حل‌های نوآورانه و نوین است، بنابراین میهمانان کافه برچسب‌های سازمانی خود را رها خواهند کرد.
  •  مذاکره و تعامل غیر رسمی تنها سبک گفت‌وگوی مجاز در کافه کارآفرینی است.
  •  افکار متضاد و متفاوت در جلسات کافه کارآفرینی مقابل یکدیگر قرار نمی‌گیرند بلکه با یکدیگر ترکیب و هم‌راستا می‌شوند.
  •  کافه متعلق به همه اعضا حاضر است و هر شخص از خودش پذیرایی میکند .

مرامنامه کافه کارآفرینی (بیانیه)

سروران گرام

خانم ها، آقایان، مدیران، کارآفرینان، صاحبان کسب و کار، آرزومندان رشد و توسعه

سلام و احترام

بدون شک می دانید اکوسیستم کارآفرینی دارای چندین رکن همانند دولت و حاکمیت، سازمان های اجرایی و نهادهای تسهیل گر و حمایتی ، شرکت های بزرگ، سرمایه گذارها، کارآفرینان و جامعه استارت آپی، دانشگاهیان، و مراکز علمی و آموزشی، مشاوران و مربیان می باشد. کافه کارآفرینی نیوا یونیور مفتخر است میزبان ایده ها و اندیشه های نوآورانه، موسسات و مراکز علمی و بنگاه های اقتصادی است و می کوشد دریچه ای فراهم نماید تا فرصت دیدار و همکاری در حمایت از جامعه کارآفرینی تسهیل گردد. مدتها تلاش شده فضایی فراهم شود تا همگرایی و هم اندیشی به روش همنشینی  به دور از تشریفات زائد، بوجود آید. منظور از کافه کارآفرینی  فضای مشترک هم زیستی است میان اجزای اکوسیستم کارآفرینی ، وحدت ارگانیک و نظامند که در یک پیکره بزرگتر انسجام و تعامل داشته باشند.

ما باور داریم اولین گام در یک زیست بوم، آگاهی از توانمندی های وضع موجود برای رسیدن به وضع مطلوب می باشد و یقین داریم میل به موفقیت برای خود، بدون حضوردیگران، وجود خود را هم تهدید می کند. یک جامعه موفق کارآفرینی، باید تمام افراد و سازمان ها را در نظر بگیرد و توجه داشته باشد که رشد و توسعه کارآفرینی نیروی مثبت برای تمام جامعه است. هر شخصی یا سازمانی و یا بنگاه اقتصادی که بخواهد در این جامعه مشارکت داشته باشد می بایست، محیط لازم را برای همگرایی و همفکری همه ذینفعان حوزه کسب و کارها در جهت اتحاد برای مسولیت پذیری این امر مهم مهیا کند. این فلسفه ماست. در کافه کارآفرینی توجه ما رویکرد مسولانه همه ذینفعان به زیست بوم کارآفرینی و کسب و کارها هست که می توانند در بقای و پایداری اقتصادی منطقه یا شهر و حتی کشور موثر باشند.

کافه کارآفرینی بعنوان جزیی از جریان تحول اکوسیستم کارآفرینی، شکل گیری یک هویت اجتماعی مشترک و جدید حول محور توسعه کارآفرینی در کشور برای گروه های مختلف اجتماعی موثر در دولت و بخش خصوصی جامعه را دنبال میکند .

 کافه کارافرینی با احترام به تمام علایق و سلیقه ها و ضمن احترام عمیق به جایگاه و شخصیت افراد، محیطی دوستانه و فضای غیررسمی و فارغ از چهارچوب های رایج در فضاهای کاری  است که از کنار هم قرار گرفتن آدم های مختلف منجر به نمود خلاقیت می شود.

کافه کارآفرینی با بهره گیری از تفکر انتقادی و تجارب حرفه ای اعضای خود، ضمن تلاش برای بهبود فضایی نوآرانه و مبتنی بر روابط سازنده فی مابین فعالان و بازیگران اکوسیستم استاراتاپی و کارآفرینی به گونه ای پیش میرود که زمینه ساز پیشرفت و توسعه استارپ ها و رشد علاقه مندان به راه اندازی استارتاپ گردد.

 کافه کارآفرینی، ایجاد پلی ارتباطی بین تمامی ارکان اکو سیستم کارآفرینی اعم از شتابدهنده ها، سرمایه گذاران، استارتاپ ها، فری لنسر ها، صاحبان ایده، کارآفرینان، بیزینس من ها، دانشجویان، اساتید دانشگاه، صنعتگران، سیاست گذاران‌ و … است.

 هدف کافه کارافرینی ایجاد یک شبکه سیال است تا با ایجاد تعاملات اجتماعی گسترده بین تمامی اجزای اکوسیستم کارآفرینی منجر به بروز خلاقیت و ظهور استارت آپ های جدید در جهت توسعه روز افزون کارآفرینی شود.

در همین راستا کافه کارافرینی تلاش می کند تا اهمیت مفهومی و محتوایی مفهوم کارافرینی و ضرورت ایجاد یک اکوسیستم پویا و فعال را بعنوان یک ضرورت مطرح کند.

 

اهداف کافه کارآفرینی

مهمترین تفکر اعضای کافه کارآفرینی، توسعه اکوسیستم کارآفرینی با خلق ایده های نوآورانه و بهبود فضای کسب و کار با کمک راه حل های نوآورانه است. بنابراین اعضا کافه کارآفرینی برچسب های سازمانی خود را رها خواهند کرد.

۱- ایجاد فصای ارتباطی صمیمی و همدلانه برای تعاملات حرفه ای

۲- ایجاد فضای آشنایی با توانمندی های همدیگر برای انتقال تجارب و هم افزایی و مشارکت ها

۳- ایجاد فضای کاری برای شکل گیری زنجیره ارزش

۴- ایجاد فضای مشورتی و راهبری و راهبردی برای رفع مشکل و موانع

۵- ایجاد فضای تعاملی بین اجزای اکوسیستم کارآفرینی

۶- ایجاد فضای نوپدید و تسهیل گرو بدون تشریفات ساختاری و سازمانی

 

اصول هم نشینی و هم اندیشی کافه

اصل اول: احترام به جایگاه اجرایی- مدیریتی علمی و پیشکسوتی (حفظ شخصیت افراد از مهمترین ارزش های ما می باشد.)

اصل دوم: ادب و ادبیات، هیچ کلام غیر علمی و نامرتبط و نامربوط گفته نمی شود. ( گفتگوی صمیمانه تنها سبک گفت و شنود خواهد بود.)

اصل سوم: جز به مساله کارآفرینی هیچ موضوعی مورد بحث و گفتگو قرار نمی گیرد.

اصل چهارم: کافه متعلق به همه اعضاء و تیم کافه کارآفرینی است. تشریفات پذیرایی خود پذیرا خواهد بود.

اصل پنجم : افکار متضاد در گفتگوی متقابل در روبروی یکدیگر قرار نمی گیرد بلکه با یکدیگر ترکیب می شوند.)

 

روش کافه نشینی کارآفرینانه:

1- جلسه راس ساعت شروع خواهد شد.

2-  ابتدای هرجلسه میزبان خیرمقدم می گوید. (سه دقیقه)

3- برای آشنایی و چشم روشنایی همه اعضا خود را با توجه به نوع شغل و مسئولیت و توانمندی معرفی خواهند کرد. (برای هر فرد دو دقیقه)

4-  سخنران در موضوع تخصصی کافه طرح موضوع می کنند. (ده دقیقه)

5- گفتگو همگانی در مورد موضوع تخصصی شروع خواهد شد. (یک ساعت)

6- در مرحله پایانی، گفتگوی دو نفر و چند نفره بصورت گروهی و فردی صورت خواهد گرفت. ( سی دقیقه)

۷- تبلیغات و نشر آثار و هدایا بلامانع است.

 

IMG_3469

کافه کارآفرینی کشاورزی زیست فناوری

کافه زیست فناوری / غذای اینده با موضوع بررسی راهکارهای توسعه کشاورزی در استان البرز به واسطه وسعت منابع و زمین های کشاورزی استان با تکیه بر فناوریهای جدید حوزه کشاورزی در استان البرز در تاریخ 18 بهمن 1401 به میزبانی شتاب دهنده وستابرگزار گردید

WhatsApp Image 2021-11-18 at 14.28.08

کافه کارآفرینی صنایع همگن آرایشی و بهداشتی

رویداد کافه کارآفرینی در حوزه آرایشی ، بهداشتی و محصولات همگن با موضوع آشنایی صاحبان ایده ، اماده نمودن بستر های نوین در کارآفرینی و الهام گیری از کارافرینان موفق در شرکت نگارین گستر در تاریخ 24 ابان 1400 برگزار گردید

گزارش تصویری از پنجمین رویداد کافه کارآفرینی نیوا یونیور

کافه کارآفرینی مشاغل خانگی

کافه کارافرینی در حوزه مشاغل خانگی با موضوع بررسی مشکلات فعالین این حوزه و استفاده از راهکارها و ایده های جدید شرکت کنندگان در حوزه مشاغل خانگی به میزبانی اتاق بازرگانی استان البرز در تاریخ 25 شهریور 1400 برگزار گردید.

کافه‌کارآفرینی

کافه کارآفرینی اجتماعی

رویداد کافه کارآفرینی در حوزه مسئولیت اجتماعی با موضوع ایجاد زیر ساخت برگزاری کافه کار مستمر و تکرار شونده و الهام گیری از راهکارهای کارافرینان موفق در این حوزه به میزبانی خانه استارتاپ کرج در تاریخ 19 خرداد 1399 برگزار گردی

DSC_4626

کافه کارآفرینی صنایع دستی

کافه زیست فناوری / غذای اینده با موضوع بررسی راهکارهای توسعه کشاورزی در استان البرز به واسطه وسعت منابع و زمین های کشاورزی استان با تکیه بر فناوریهای جدید حوزه کشاورزی در استان البرز در تاریخ 18 بهمن 1401 به میزبانی شتاب دهنده وستابرگزار گردید